Om Os - Feriefangst.dk

Om Os

Vi gør, hvad vi kan for, at du ikke skal søge to steder

Vi er en gratis service, som vi mener alle danskere bør have tilgængelig.

Hvorfor skal man søge 10 steder, når man kan nøjes med et enkelt sted?

Ud fra dette spørgsmål blev feriefangst.dk dannet.

”Feriefangst.dk er en gratis service, og det vil det altid være!”


Du skal kun kigge et sted!

Hos Feriefangst.dk har vi samlet alle de europæiske charterdestinationer, og de rejseselskaber som udbyder dem. Det giver dig muligheden for at skabe et overblik i løbet af meget kort tid. -Du behøver derfor ikke bruge flere timer på at kigge alle rejseselskabernes hjemmesider igennem!

Alle priser er "med det hele"!

Vi ønsker at gøre op med tilvalg og gebyrer, så derfor er alle priser på siden her inklusiv bagage, transfer, mad på flyet (såfremt det er muligt) og diverse gebyrer!

Dilemmaer fra virkeligheden

Med en baggrund i rejsebranchen ved vi, hvad de fleste overvejer i forbindelse med køb af en charterrejse. Det er derfor mest nærliggende, at tage eksempler fra virkeligheden og inddrage dem i vores dilemmaer. Det giver det bedste billede og i sidste ende den bedste rejse!Hvem er vi?


Vi er begge to tidligere rejseledere, og har derigennem en passion for at skabe de bedste oplevelser for det ferierende folk.
Gennem vores tidligere udfordringer har vi oparbejdet et bredt kendskab til, hvad danskerne ønsker på deres ferie. Ud fra disse erfaringer er visionen med denne side, at den indledende fase igennem det store virvar af rejseselskaber skal forløbe så elegant som muligt. -Kort sagt: Vi fanger den bedste ferie for dig.

Close